- از بین برنده درد سینه ناشی از تغییرات هورمونی در قاعدگی
- افزایش دهنده عملکرد عصبی و مناسب برای نوروپاتی دیابتی
- مناسب برای مقابله با سندرم پیش از قاعدگی (PMS)
- کمک کننده به درمان التهابات پوستی و اگزما
- کمک به بهبود آرتریت روماتوئید
- بهبود علائم یائسگی
روغن گل مغربی دارای مقدار زیادی اسید چرب است. به همین دلیل است که کاربردهای درمانی زیادی برای آن به دست آمده است. دانه رسیده این گیاه دارای اسید گاما لینولنیک GLA و سایر اسیدهای چرب ضروری شامل لینولنیک اسید، اولئیک اسید و پالمتیک اسید است. گاما لینولیک اسید نوعی اسید چرب غیر اشباع و مکمل غذایی و دارویی است که برای تنظیم هورمونهای بدن نقش بسزایی ایفا میکند و به همین دلیل بهترین تاثیر را روی بافت سینههای بانوان داردگاما – لینولنیک اسید (GLA) در بدن به Dihomo-GLA و سپس توسط آنزیم delta-6-desaturase به پروستاگلندینE1 (PGE1) تبدیل می گردد PGE1 در بدن اثرات ضد التهابی و پایدار کننده غشاء سلولی دارد .GLA در ترکیب شیر مادر یافت شده و در رشد و تکامل سیستم عصبی نوزادان شیرخوار نقش دارد. اسیدهای چرب ضروری(EFAS) مواد بیولوژیکی فعالی هستند که قسمتی از چربیهای اشباع نشده بدن را تشکیل میدهند و برای ساخت ساختمان سلولها و پیش ساخت پروستاگلاندینها بسیار با اهمیت هستند. پروستاگلاندین ها نیز به نوبه ی خود در تنظیم عمل متابولیسم بدن دخالت دارند. با توجه به این که EFAS در بدن ساخته نمیشود، حتما باید از راه غذا یا مکملهای دارویی آن را تأمین کرد. از طرفی چون گل مغربی مقدار زیادی EFAS به خصوص GLA در خود دارد، می تواند در رفع مشکلات فوق مؤثر باشد.
- آرتریت روماتوئید: مصرف روزانه کپسول روغن گل مغربی منجر به کاهش علایم آرتریت روماتوئید و در نتیجه کاهش مصرف داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی (NSAIDs) می گردد.
- نوروپاتی دیابتی: مصرف روزانه کپسول روغن گل مغربی توسط بیماران دیابتی مبتلا به اختلالات عصبی بطور قابل ملاحظه ای منجر به بهبود علایم عصبی مانند افزایش سرعت انتقال پیامهای اعصاب حرکتی، بهبود عملکرد اعصاب حسی، فعالیتهای عضلانی ترکیبی، رفلکس های تاندونی و افزایش عملکردهای حسی در دستها و پاهای این بیماران می گردد.
- دردهای پریودیک سینه (Mastalgia): مصرف روزانه روغن گل مغربی در تسکین درد سینه در زمان قاعدگی بانوان تاثیر مثبت دارد.
- سندروم پیش قاعدگی(PMS): روغن گل مغربی در کنترل و بهبود علایم فیزیکی و فیزیولوژیکی سندروم پیش قاعدگی در بانوان تاثیر مثبت دارد. سندروم پیش قاعدگی (PMS) مجموعه علایم جسمی و روحی نسبتا" شدیدی می باشد که قبل از قاعدگی بروز کرده و دلیل آن تغییرات سطوح هورمونهای استروژن و پروژسترون در طی دوران قاعدگی می باشد. علایم شایع PMS عبارتند از نفخ، حساس شدن پستانها، افزایش وزن، پرخاشگری، کاهش تمرکز، سردرد، کمردرد، پرخوری، گریه ،تحریک پذیری، اضطراب، نوسانات خلق و افسردگی که بیش از 85 درصد زنان قبل از قاعدگی برخی از این علایم را تجربه می کنند.
- اگزما(Eczema): روغن گل مغربی اثرات درمانی و حصول بهبودی در علایم بیماری پوستی اکزمای آتوپیک را دارد.
نحوه مصرف: 2 بار در روز یک عدد کپسول همراه با آب یا طبق نظر پزشک مصرف شود.